Novinky

Skip The Splash Amos 

17.4.2006

Naše klisna Skip The Splash Amos byla nominována a zapsána do programu INCETIVE FUND Za nasbírané body v roce 2005 byla vyplacena částkou 87,05 dolarů. INCENTIVE FUND je multimilionový dolarový program, ve kterém jsou vypláceny výhry nominovaných hřebců a potomků. Výše částky závisí na celkovém počtu bodů získaných všemi koňmi nominovaných do Incentive Fund. Na konci každého roku se vydělí celková výše peněz ve fondu celkovým počtem bodů nasbíranými nominovanými koňmi. Výsledkem je dolarová hodnota každého bodu, která je následně vynásobena celkovým počtem získaných bodů nominovaného koně. Z konečné částky získá 10% majitel nominovaného hřebce, 10% kdo potomka nominoval a 80% majitel koně.

Skip The Splash Amos
Skip The Splash Amos

AQHA Year End Awards 2005 

13.3.2006

Za loňskou podařenou sezónu jsme pro naše koně získali několik ocenění od AQHA. Jsou to tzv. Year End Awards, tedy vyhodnocení nejlepších koní dle různých disciplín. Celkem jsme jich získali 7. Nejprestižnější a nejhodnotnější jsou plakety za nejvíce dosažených AQHA bodů během sezony v AMATEUR HIGH POINT dvojici v ČR pro Michala Petlana a za YOUTH HIGH POINT dvojici v ČR pro Veroniku Petlanovou. Dále jsou to certifikáty pro PEPPY BELLE SPRAT za HALTER 2letých klisen, SKIP THE SPLASH AMOS za W.PLEASURE OPEN, W.PLEASURE AMATEUR, W.PLEASURE YOUTH a SHOWMANSHIP AT HALTER YOUTH.

AQHA Year End Awards 2005

CZQHA Show - Jaroměř 

17.2.2006

Po vydařeném německém poháru v květnu jsme absolvovali velmi úspěšně také Quarter Horse Show v ČR. Show se konala 11.června na Nové Americe a rozhodčím byl američan Carl McCuistion. Z celkových 8 startů jsme získali 5 vítězství, 2 druhá místa a 1 třetí místo. V Halteru dvouletých klisen zvítězila klisna z našeho chovu Peppy Belle Sprat ( x You Sonofa Sam ). Za toto první místo získala 1 AQHA bod. Nejvíce bodů a umístění jsme však získali s klisnou Skip The Splash Amos, která získala prvenství v třídě Showmanship At Halter Youth, Western Pleasure Youth a Amateur, Hunter Under Saddle Youth. Dále získala 2.místo v třídě Western Pleasure Open, kde startovalo dokonce 15 koní. Dále získala 2.místo ve Western Horsemanship Youth a 3.místo v Hunted Under Saddle Open. Za celý den tak tato klisna získala 4 AQHA body.


EC QH ´05 a YOUTH Cup ´05 

18.1.2006

Během letních prázdnin jsme se zúčastnili velmi prestižních závodů a poháru. Ve francouzském Mooslargue soutěžila Veronika Petlanová s letos velmi úspěšnou klisnou Skip The Splash Amos na EURO Youth Cupu ve třídě Western Pleasure. Ve finálové jízdě získala vynikající 6.místo v konkurenci nejlepších jezdců z národních týmů evropských zemí. V německém Kreuthu se na konci prázdin konal Evropský šampionát Quarter Horse, kterého jsme se zúčastnili se stejnou klisnou, která završila postupem do finále mládeže Western Pleasure letošní skvělou sezonu. Na šampionátu bylo přes 600 koní a tisíce startů. Do finálových jízd na šampionátu postoupili pouze 3 jezdci z ČR.


<<  <  4  5  6  7  8  9  > >>

 
 

   TOPlist